Håndpillede Rejer
Friske asparges, citron og krydderurte-mayo
125,00

Varmrøget Laks
Fra egen røgovn - serveres med mayonaise, rødløg og friske asparges
125,00

Stjerneskud
Dampet og stegt rødspætte, rejer, asparges og citron
Som forret: 145,00 - som hovedret: 185,00

Carpaccio af Okse
Sesamolie, aïoli og friskhøvlet Hav-ost
125,00

Ærtesuppe
Pisket cremefraiche, asparges, bælgærter og sprøde croutons
95,00

Alle forretter serveres med friskbagt brød.

Varmrøget Laks
Laks fra egen røgovn serveret med små fine kartofler, citronfløde og grøn asparges
258,00

Ovnbagt torsk med persillecrumble
Serveret på perlebygotto med friske ærter, asparges og jordskokker
258,00

Wienerschnitzel af kalv
Med brasede kartofler, ærter, skysauce og dreng
258,00

Moules Frites
Danske økologiske blåmuslinger, dampet med hvidvin,
fløde og urter, hjemmerørt aïoli og sprøde fritter
235,-

Entrecôte af Oksefilét
Det møreste oksekød serveret med smørstegte gulerødder,
sprøde fritter og bearnaisesauce
285,00

Perlebygotto
Perlebyg rørt med fløde, mascarpone og revet ost, med asparges, jordskokker og friske ærter. 

Serveret med friskbagt brød
188,00

Salade Nicoise
Den klassiske Nicoise med tun, kartofler, hårdkogt æg, løg, oliven, sprød salat og
sherrytomater, olie-eddikedressing og friskbagt brød
158,00

Sæsonmenu - spørg din tjener!
2 retter, kr. 385,00 • 3 retter, kr. 475,00 • 4 retter, kr. 555,00


Tilvalg:

Sprøde Pommes. incl. 1 valgfri dyp (Salatmayo, ketchup eller remoulade), kr. 45,00



3 lækre danske oste
Ristet rugbrød, kiks, nødder og grønt
128,00

Pære Belle Helene
Vanilleis, pære, chokoladesauce og flødeskum
95,00

Bananasplit
Banan, is, chokoladesauce og flødeskum
95,00

Dessert-tapas
3 Små lækre desserter og frisk frugt
125,00