Håndpillede Rejer
Friske asparges, citron og krydderurte-mayo
125,00
Østers med Rødvinsvinagrette
Roumegous Fine de Claire, 3 stk.
125,00
6 stk.: 225,00
Hjemmelavet ravioli med fyld af skaldyr
Friske asparges, æble og beurre blanc
135,00
Carpaccio af Okse
Sesamolie, aïoli og friskhøvlet Hav-ost
125,00
Ærtesuppe
Pisket cremefraiche, asparges, bælgærter og sprøde croutons
95,00
Alle forretter serveres med friskbagt brød.
Varmrøget Laks
Laks fra egen røgovn serveret med små fine kartofler, citronfløde og grøn asparges
258,00
Ovnbagt torsk med persillecrumble
Serveret på perlebygotto med friske ærter, asparges og jordskokker
258,00
Moules Frites á la Pilegården
Økologiske blåmuslinger serveret med sprøde fritter og hjemmerørt aïoli
198,00
Wienerschnitzel af kalv
Med brasede kartofler, ærter, skysauce og dreng
258,00
Oksemørbrad
Det møreste oksekød serveret med smørstegte gulerødder, glace,
sprøde fritter og kold bearnaisecreme
325,00
Perlebygotto
Perlebyg rørt med fløde, mascarpone og revet ost, med asparges, jordskokker og friske ærter.
Serveret med friskbagt brød
188,00
Salade Nicoise
Den klassiske Nicoise med tun, kartofler, hårdkogt æg, løg, oliven, sprød salat og
sherrytomater, olie-eddikedressing og friskbagt brød
158,00
Sæsonmenu - spørg din tjener!
2 retter, kr. 385,00 • 3 retter, kr. 475,00 • 4 retter, kr. 555,00
Helstegt Oksefilét
Serveret med timianstegte kartofler, grønt, rødvinssauce og kryddersmør
KUN Fredag, kr. 258,00
Telefon 5360 3870 . Mail: kontakt@pilegarden.dk . CVR-nr: 41499133 . MobilePay: 928600